כשמתחשק משהו מתוק טוב ברמות ואיכותי אני תמיד ממליצה עליה... היא יפה, מרשימה , ערבה לחייך, ולא פחות חשוב: מוכנה בצ'יק צ'ק .
חומרים:
2 כוסות סוכר
4 ביצים
כוס שמן
חצי שמנת מתוקה
כוס קמח (אפשר מלא)
כוס קקאו משובח
1 אבקת אפיה
לקרם:
חצי שמנת מתוקה
100 גר'' שוקולד מריר
הוראות הכנה:
לערבב את חומרי העוגה יחד לפי הסדר לעיסה אחידה, לצקת לתבנית 26 או לחלופין לתבנית מרובעת בנפח זהה.
לאפות 35-40 דקות בחום בינוני זהירות לא לייבש אותה! העוגה צריכה להיות במרכזה קצת רטובה וקיסם שננעץ בה נקי.
לאחר האפייה ממסים את השוקולד עם השמנת בסיר או במיקרוגל ושופכים על העוגה . אפשר לחמם במיקרוגל ומומלץ להגיש עם גלידה וניל!
חומרים:
2 כוסות סוכר
4 ביצים
כוס שמן
חצי שמנת מתוקה
כוס קמח (אפשר מלא)
כוס קקאו משובח
1 אבקת אפיה
לקרם:
חצי שמנת מתוקה
100 גר'' שוקולד מריר
הוראות הכנה:
לערבב את חומרי העוגה יחד לפי הסדר לעיסה אחידה, לצקת לתבנית 26 או לחלופין לתבנית מרובעת בנפח זהה.
לאפות 35-40 דקות בחום בינוני זהירות לא לייבש אותה! העוגה צריכה להיות במרכזה קצת רטובה וקיסם שננעץ בה נקי.
לאחר האפייה ממסים את השוקולד עם השמנת בסיר או במיקרוגל ושופכים על העוגה . אפשר לחמם במיקרוגל ומומלץ להגיש עם גלידה וניל!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה