ישיבה ,מסביב למדורה מאחדת ,פותחת לבבות. ישיבת צוות,וועד עובדים, ישיבת מנהלים. מפגשי זמן איכות להחלפת דעות רשמים,לגיבוש עמדות,סיעור מוחות, ישיבה לארוחה משפחתית טעימה ולבבית להעברת חוויות, מסרים ותגובות.
כשנוסיף לאחת מסוגי הישיבות הללו ארוחה המפגש יקבל תפנית.אוכל שבא מהלב נכנס אל הלב פותח אותו ותכליתה של הישבה תגיע לפסגות.למה? אז ככה: חמישה חושים לאדם:ריח,טעם,ראיה,שמיעה ומישוש. כשאוכליםהחושים פועלים יחד וממורכבות זו השפעה ישירה על הגוף והנפש,על הלך המחשבה,יכולת הביטוי,מהירות המחשבה וקשר בינה לבין הקשב והרגש. תחושת השובע מרגיעה "משביעת רצון" ולכן נשתמש במזון ככלי ליצירת אוירה ,לקידום ושיפור עבודת צוות .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה